RB DESIGNS COPYRIGHT 2016. ALL RIGHTS RESERVED.

CREATIEVE DIENSTEN WAAR WE BEIDE VAN GROEIEN

Om ervoor te zorgen dat uw product, bedrijf of dienst er uit blinkt, maken we een keuze voor de juiste media mix. Uw wensen en mijn vaardigheden kunnen uw boodschap er duidelijk uit laten springen. Nauwe samenwerking is erg belangrijk, want uw succes is ook mijn succes en andersom.

Mijn naam is Rieuwerd Brandsma, een designer, werkzaam op het gebied van web design, social media content en print media. Daarnaast denk en werk ik graag mee, om ideeën en concepten tot leven te brengen. Om vervolgens het juiste medium erbij te kiezen, dat de juiste boodschap naar buiten brengt en uw bedrijfsidentiteit visueel representeert. Heeft u een project dat een flinke dosis creativiteit nodig heeft, dat is waar u mij voor op belt!

PASSIE VOOR DESIGN EN DE BEHOEFTE OM DIT TE DELEN MET DE WERELD

Ieder bedrijf van groot tot klein heeft recht op een creatieve huisstijl en andere media uitingen, daarbij rekening houdend met de huisstijl die past bij de bedrijfscultuur en daarmee de juiste boodschap uitstraalt. Ik ben eigenwijs creatief en dit weerspiegelt mijn werk ook. Werkzaamheden net even anders doen, zonder daarbij het doel uit oog te verliezen. Voor logos kijken we eerst naar de identiteit van het bedrijf en zorgen we dat hier het juiste gevoel en daarmee de juiste identiteit wordt gecreëerd. Daarnaast bouw ik websites zo, dat ze gebruiksvriendelijk zijn, maar ook aantrekkelijk. Met als doel uw boodschap en/of identiteit duidelijk naar buiten te brengen op de meest creatieve manier.

Bent u op zoek naar iemand die net even dat beetje extra doet? Net even wat meer tijd neemt voor u om alles naar wens te realiseren? Iemand die toegewijd is om uw bedrijf verder te helpen en/of actief te promoten? Neem dan zo snel mogelijk contact op, want dan ben ik waarschijnlijk de persoon die u zoekt.

SKILLS

Illustrator 95%
Photoshop 85%
Indesign 75%
Premiere 70%
After Effects 45%
Wordpress 80%
HTML5 / CSS 3 80%
SCSS 25%
Top